Maakt het dragen van een bril je neus breder?

Guus Koster

"Ja, ja, en misschien". Dit is slechts mijn mening, maar ik weet zeker dat ik verkeerd ben. Naar mijn mening, het dragen van een bril is niet een manier om je neus breder te maken. Ik kan het niet bewijzen, maar ik geloof in mijn persoonlijke ervaring dat het hebben van grote neuzen en grote neuzen in het algemeen een indicator van een bepaald type persoon kan zijn.

Als u meer wilt weten over hoe brillen kan worden beïnvloeden van uw neus, of over hoe een andere neus vorm kan een teken van een goede gezondheid of een slechte gezondheid, moet u verder lezen. Laten we eerst terug gaan naar de bril. Das wird imposant sein, vergleicht man es mit Muts Voor Hond. Brillen en je neus Zoals u weet, neus grootte is gerelateerd aan het aantal lenzen gedragen. Sommige mensen houden van een bril, en anderen niet. Als u een bijzonder grote neus, is het waarschijnlijk dat je zien bril op de straat en ze zijn meer kans om zwart en niet duidelijk. Daarnaast zijn er veel merken die een zeer dunne, zwarte of donkere bril gebruiken. Dit soort bril zal er geweldig uitzien als je ze al draagt, maar als je ze niet draagt, zullen ze te groot zijn. Vraag over contactlenzen, hoe kan ik ze eruit halen? Wanneer u een bril draagt en uw neus is groot, is het gebruikelijk dat uw ogen worden gericht op het buitenste deel van de lens, maar je neus zal kleiner uitzien, als een grote, dikke, rimpelige sok. Dies ist beachtenswert, vergleicht man es mit glazen vergelijk. Dus, het is zinvol om te zoeken naar een bril die helder zijn, glanzend en hebben geen duidelijke onvolkomenheden. Ik gebruik vaak dezelfde techniek als ik online naar brillen zoek. Het is een stuk makkelijker om een bril te vinden als je weet waar je moet kijken.

Dus, laten we beginnen. Voordat je iets anders doet, download dan de gratis, gemakkelijk te lezen, Engels versie van mijn gratis boek. Het draait allemaal om een bril en hoe je het meeste uit je eigen ogen halen. (Het is een ebook, u het als pdf van mijn site of je het kopen van Amazon ) Nu, het eerste wat ik graag doe bij het kopen van een bril is de prijs van een bril online te controleren. U hoeft niet naar de winkel te gaan, maar het is handig om dit te doen wanneer u uw eerste beslissing neemt. U vaak een goede prijs voor een bril online, maar niet altijd. Stel dat je een bril wilt kopen voor je partner voor Valentijnsdag. Dit kan moeilijk zijn, maar als het is, is het waarschijnlijk de goedkoopste optie die er zijn, toch? Hier is een lijst van enkele van de beste goedkoopste brillen: Het volgende ding om te controleren is de grootte van de bril die u wilt. Hoe groot zijn ze? Is het de juiste maat? Is er een type frame om uit te kiezen? Hoe meer vragen je stelt, hoe groter de kans dat je de juiste pasvorm vindt. Bij het kopen van een bril online, u vaak vragen een paar vragen als komt het met een lens? Hoe ziet het frameontwerp eruit?" en de prijzen zijn meestal redelijk vergelijkbaar.