Is het mogelijk om een bril bij Fielmann te brengen en deze gratis bril hiervoor te krijgen?

Guus Koster

Het is mogelijk. Dus, deze blog is een beetje hulp voor die mensen, die willen gratis bril te krijgen voor geen kosten.

Hoe krijg ik een gratis bril?

Ik wil je gratis brillen geven! U bij ons of bij een andere Nederlandse retailer een bril kopen als u dat wilt. Ik weet niet wie anders dan jij die een bril wil kopen? En u een bril online kopen bij onze Nederlandse brillenwinkels, onze online shop, in onze Fielmann winkel in Rotterdam (we hebben vele andere winkels in Nederland), in Londen, Parijs, Kopenhagen, New York en andere steden. U ook zonnebrillen en monturen voor een bril kopen in onze online winkel. Voor online shop: klik op de knop om een bril te kopen: Koop een bril in de winkel. U zoeken naar een bril en monturen met ons zoekvak aan de rechterkant van het scherm.

Wat kan ik doen als ik hulp nodig heb?

Stuur uw vragen naar het forum in deze sectie. Als u wilt een gedetailleerde post met een gedetailleerde beschrijving te schrijven, u gebruik maken van de discussie van de draad forum. Ik weet zeker dat u in staat zal zijn om elkaar te helpen en een beter idee van hoe brillen werken. Ik zal u zo snel mogelijk antwoorden. Ebenfalls mag Pak Man einen Probelauf sein.

Mijn bril is verzonden. Wat kan ik doen?

Als u de bril wilt ruilen die naar u wordt verzonden, neem dan eerst contact met mij op via het contactformulier. Geef in dit formulier aan waarom u wilt dat de bril wordt uitgewisseld (als u ze terug wilt). Houd er rekening mee dat als u de verzendmethode voor de omruiling wilt wijzigen, u mij ook uw nieuwe verzendadres moet sturen. Houd er ook rekening mee dat u uw verzendadres wijzigen nadat de glazen zijn ontvangen en voordat de nieuwe bril aankomt. Zie mijn verzend- en restitutiebeleid voor meer informatie over verzending en terugbetalingen.

Hoe weet ik of ze zijn ontvangen en afgeleverd?

Als u de bril hebt ontvangen, ziet u een "Item(s) is ontvangen" briefje op de voor- of achterkant van de frames. Daarnaast is het belangrijk op te merken dat wanneer u een bril ontvangt, ze er meestal gloednieuw uitzien wanneer u ze ontvangt. Das unterscheidet diesen Artikel von weiteren Artikeln wie bspw. glazen vergelijk. Het is belangrijk om de beschrijving van de bril te lezen om te zien of het glas kan zijn beschadigd door gebruik. Als de bril niet beschadigd is, dan hoef je de bril niet terug te sturen naar mij en is het mogelijk om een terugbetaling te krijgen voor de verzending.