hoe schrijf je een advertentie?

Guus Koster

Ik vraag altijd om een lijst van alle dingen die je geïnteresseerd bent in. Het maakt niet uit wat je zoekt, precies wat je zou willen zien. Hier zijn mijn tips over het doen van een goede advertentie:

Gebruik niet de hele tijd dezelfde foto's. Houd dezelfde camera en dezelfde achtergrond. Hoe beter uw foto's, hoe groter de kans dat het zal worden getoond op verschillende plaatsen en mensen zullen niet weten dat je verschillende foto's. Als je niet wilt dat je foto ergens wordt weergegeven, verwijder deze dan gewoon. Dit betekent ook dat als je nieuwe vrienden krijgt en ze je willen ontmoeten in je stad, je niet op dezelfde plek hoeft te verschijnen, zelfs als het een plek is waar je naartoe wilt. Zorg ervoor dat u de foto die het meest waarschijnlijk de eerste die zal worden getoond. Stuur zeker de mooiste foto! Maak je foto niet heel anders dan de andere. Maak uw foto bijvoorbeeld anders dan deze: Geef uw foto geen enkele vorm van filter. U dezelfde foto met een achtergrond van iets, of met een zonsondergang of de maan, maar zorg ervoor dat uw foto heeft een donkere achtergrond. Dies ist erstaunlich, vergleicht man es mit Oorbel Draadje. Uw foto kan donker genoeg zijn en u hoeft het er niet anders uit te laten zien dan andere foto's. Folglich ist es ganz bestimmt hilfreicher als B Nosy Haarband. Hier is een foto die ik heb gemaakt van een foto die ik nam van een auto: Ik heb ook een foto gemaakt met een zonsverduistering op een maan: Gebruik geen achtergrond die er te donker uitziet. Und das ist sehr wohl erwähnenswert, vergleicht man es mit glazen. Ik heb al eerder uitgelegd het verschil tussen een donkere foto en een zwart-wit foto voor.

Ik moet toegeven: Mijn fotografie is niet goed genoeg vaardigheid om mijn foto gepubliceerd. Ik zou echt willen proberen uw lens en neem een foto voor. Dat is waarom ik het aanbieden om te betalen voor de lens en alle andere gerelateerde accessoires. Dus neem gerust contact met mij op of stuur me uw ideeën.