Dus we testen

Guus Koster

Op het eerste gezicht, ik weet zeker dat je zult denken dat onze analisten dragen lelijke bril, maar dat is een mythe.

De EyeCare World Rating is gebaseerd op onze ogen. Het is geen objectieve maatstaf voor de algehele optische prestaties. Het is gebaseerd op hoe het oog reageert op verschillende soorten licht en wat je verwachten in het veld. Wat dit betekent is dat hoe meer je in staat bent om te zien in het veld, hoe beter de algehele rating voor de brillen zal zijn. Maar dit is geen perfecte indicator van brilkwaliteit; in feite kan de reactie van uw oog verre van perfect zijn, zelfs als het een bijna perfecte is. De EyeCare World Rating is slechts een gids om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over brillen die het beste aan uw visiebehoeften voldoen. De enige keer dat je ooit moet nemen elke vorm van bril aanbeveling op nominale waarde is als je niet weet wat voor soort oog dat je hebt en de kwaliteit van uw gezichtsvermogen.

We hebben ook een hoge standaard van persoonlijke integriteit aan de site. Het doel van deze site is niet om punten te winnen, maar om kwaliteitsinformatie te verstrekken om gebruikers te helpen beslissen welke brillen te kopen, en om u een eerlijke en onpartijdige evaluatie van brillen. We bieden geen gratis brillen aan. Wij bieden alleen een platform van waaruit u leren en bespreken de wetenschap van brillen. De wetenschappelijke methode is een belangrijke methode voor het begrijpen van de wereld om ons heen, en de beste methode is om te leren van anderen die al succesvol zijn geweest op deze manier. Dit betekent dat we onze eigen bevindingen alleen kunnen vergelijken met de wetenschappelijke methode van anderen, omdat het onze taak is als onderzoekers om objectieve analyses te leveren. Onze beoordelingen zijn het resultaat van honderden uren studie door tientallen ervaren en competente onderzoekers. Ze zijn gebaseerd op rigoureuze, reproduceerbare en betrouwbare wetenschappelijke methoden. We zullen je nooit vertellen wat je wel of niet moet kopen, maar je informatie vinden over wat we denken dat goed is, en je ook weloverwogen, geïnformeerde keuzes maken over wat je nodig hebt om te krijgen.

Dankzij ons testlaboratorium krijgt u de meest betrouwbare resultaten tegen de best mogelijke prijs.

Onze visie en gezondheidszorg zijn erg belangrijk voor ons omdat we ze graag beter willen zien, en we willen u een duidelijk beeld geven van onze visie en gezondheidszorg. Wij zijn experts op dit gebied en we hebben onze professionele praktijk gemaakt door al onze ervaring in de praktijk te brengen. Ons testlaboratorium is gevestigd in Nederland, in een zeer nauwe samenwerking met een zeer goed optisch laboratorium. Wij zijn een klein bedrijf met een open-deur beleid en ons bedrijf is niet afhankelijk van een bron van inkomsten, dus we kunnen onze diensten te bieden zonder financiële beperkingen. Dankzij onze ervaren medische professionals en de beste optische laboratoria ter wereld beschikken wij over een eigen privélaboratorium dat u de juiste resultaten kan geven.

U dit beleid lezen om meer te weten te komen over ons privacybeleid.

We houden u op de hoogte van uw online winkelervaring door middel van blogposts, nieuwsartikelen en andere openbare evenementen. Dit alles gebeurt via sociale media, zoals Instagram, Twitter, Facebook en Google . We zullen ook het plaatsen van interessante informatie over onze productlijn en hoe het wordt gebruikt op het internet, evenals product gerelateerd nieuws, evenementen en evenementen met betrekking tot brillen. Wij zullen u voorzien van relevante en informatieve informatie die kan worden gebruikt om u te helpen kiezen welke brillen te kopen. We houden u ook op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen in de brillenmarkt. Wij zijn gevestigd in Nederland en moeten daarom voldoen aan de EU-richtlijn gegevensbescherming, wat betekent dat we persoonsgegevens van u moeten verzamelen om u een plezierige winkelervaring te bieden. We vragen u alleen om ons uw toestemming te geven om dit te doen.

We proberen de vragen van onze gebruikers te beantwoorden en op onze beurt zijn we in staat om onze gebruikers te voorzien van onbevooroordeelde en feitelijke informatie. We proberen ook nuttige en betrouwbare bronnen aan te bieden en nuttige links te bieden. Als u vindt dat de informatie die wij verstrekken nuttig is, u deze delen.

Over brillen en glazenvrij browsen.

Onze bril gratis browsen is gebaseerd op twee fundamentele ideeën: 1) om een onpartijdige en objectieve weergave van brillen te bieden; en 2) om gebruikers een manier te bieden om gemakkelijk toegang te krijgen tot informatie over hun opties en producten. Bijvoorbeeld: 1) het feit is dat brillen meer kosten, dus we zijn niet geïnteresseerd in het verstrekken van u met dezelfde prijs-waarde verhouding. 2) we weten dat er veel verwarring en veel mensen zijn in de war over wat het verschil tussen "bril vrij" en "bril online". Deze blog is bedoeld om te helpen verduidelijken van de verschillen, evenals hoe te zoeken en bladeren voor brillen in verschillende winkels en winkels met verschillende prijzen.