contacteer mij

Guus Koster

Contact opnemen

Als je contact met me wilt opnemen, moet je de bril van mij kopen.

Een paar maanden geleden kreeg ik een bericht van een gebruiker die beweerde dat zijn bril defect waren en kon alleen worden gekocht via hem. Hij zei dat hij in Nederland was, maar was naar het Verenigd Koninkrijk gereisd om daar de bril te kopen. Dus ik probeerde contact met hem op te nemen, maar tot mijn verbazing antwoordde hij nooit. Toen besloot ik hem een kans te geven. Hij kwam over als vriendelijk en deskundig, hoewel zijn online winkel was een beetje kale botten, ik was geïntrigeerd. Ik hoopte te zien een online beoordeling van iemand die had geprobeerd de bril en had een positief advies. Dit was een moeilijke vent om door te komen. Ik geef meestal niet de kans om in het hoofd van een online recensent aan een man die nog steeds thuis woont. Maar ik was bereid om het te doen.

Ik ben erg blij om zo'n grote hoeveelheid oogbollen op mijn webforum. Ik zou het op prijs stellen als u contact met mij zou opnemen. Als u advies nodig hebt over brillen, zou ik graag uw mening horen.

De reden voor dit verzoek is de volgende: Brillen zijn iets heel bijzonders. De bril moet het beste zijn wat je vinden. Ik heb hulp nodig bij het vinden van de beste zonnebril voor mij en voor mij alleen. Dit is heel belangrijk voor mij. Ik kan echt niet vinden van een goede bril die past bij mijn ogen . Ik heb mijn eigen stijl, mijn eigen oogkleur en mijn eigen stijl van bril. Ik wil gewoon dat mijn bril past. Daarom koop ik niet online, ik ga gewoon naar een oogarts. Als ik niet de dokter in gedachten had zou ik niet hebben besteed mijn geld in een winkel als die op deze site.

Opening Hours