About me

Guus Koster

Mijn vader altijd vertelde me om altijd te kopen van goede kwaliteit brillen, vooral als je van de look en stijl. Toen ik begon in het bedrijf, probeerde ik geld uit te geven aan dingen die kunnen worden gebruikt of gebruikt om gebreken te verdoezelen. Ik moest leren over de wereld van brillen en om een aantal ideeën over hoe mijn product te verbeteren. Vandaag de dag streven we er nog steeds naar om een goed product te hebben om klanten tevreden te stellen. Ik zal je een verhaal vertellen dat je misschien niet gelooft. Ik was in de markt voor een nieuw product dat "de "Ogen van de Wereld" werd genoemd. Ik wilde een merk van brillen dat zou een hoog niveau van visie en een groothoek hebben. Ik koos voor het merk "Waldschutz" dat een aantrekkelijke en modieuze vorm zou hebben die eruit zag als een vintage hoed. Ik heb het gekocht. Ik had veel twijfels, zelfs op het moment dat ik het product kocht. Nu, ik weet hoe goed het werd ontvangen en geliefd bij de klanten, en het werd mijn favoriete product.

Mijn motto is: "Als je niet bereid bent om te doen wat ik doe, kun je niet verwachten dat ik doe wat je doet." Ik ben gepassioneerd over het verstrekken van kwaliteit brillen tegen betaalbare prijzen aan mensen over de hele wereld. Ik heb in de loop der jaren hard gewerkt om te komen waar ik nu ben, en ik hoop dat ik jou ook kan maken. Ik ben geen arts, tandarts, optometrist of opticien, ik ben gewoon een persoon die weet een paar dingen over bril. Mijn blog is een plek voor mij om te delen wat ik weet over het onderwerp.

Mijn leven is veranderd sinds ik hoorde over de gevaren van slechte brillen. Ik heb veel geld verloren, als gevolg van wordt gevangen in slechte bril verkoop. Toen mijn kinderen klein waren, de ouders maakte me krijgen hun ogen gecontroleerd, want het is een van de meest voorkomende klachten die ik krijg.

Op sociale media vind je mij als mijn gebruikersnaam.

We hebben onlangs een set van glazen ontworpen om de ogen te beschermen. Ze heten B-Tint en het is hetzelfde ontwerp als die gedragen op de originele film: The Thing. Bijvoorbeeld, in deze foto u de tint zien als een spook en een piggyback als de bril van de drager. Er is geen twijfel dat ze de ogen te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Ze zullen je minder kwetsbaar maken voor de schadelijke stralen van de zon, en ze zullen je blind maken van andere schadelijke stralen, zoals de UV en het donker. U een paar reviews over deze bril lezen op deze website. Als u bereid bent te betalen voor dit soort bescherming, deze bril zijn zeker de moeite waard!

De belangrijkste voordelen voor het gebruik van de "B-Tint" zijn:

De bril is gemakkelijk te dragen, je ze altijd uitdoen en overal dragen.